vrijdag, 10 december 2021 14:48

Nationaal Sleepvaart Museum houdt de laatste boekenmarkt van het jaar

Een gedeelte van de interne boekenmarkt van het sleepvaartmuseum Een gedeelte van de interne boekenmarkt van het sleepvaartmuseum

De afgelopen maanden heeft het Nationaal Sleepvaart Museum weer veel interessante boeken mogen ontvangen. Buiten de Sleepvaart zijn daar ook veel boeken over Koopvaardij, Marine, Reddingswezen, Visserij, Zeilvaart, Scheepvaarttechnieken en over de haven van Rotterdam bij. Op onze website staat de volledige lijst met ruim 750 titels zodat u alvast kunt kijken of er iets van uw gading bij zit. De laatste boekenmarkt van dit jaar wordt gehouden op zaterdag 18 december van 10.00 tot 16.30 en zondag 19 december van 12.00 tot 16.30. In verband met corona zijn de boeken verspreid over meerdere zalen en is een mondkapje verplicht. Uiteraard kunt u ook tijdens de reguliere openingstijden van het Museum boeken snuffelen. Echter, dan zijn niet alle boeken ter inzage maar staan alleen de meest actuele klaar in de boekenkast. Dus………. als u nog een geschenk voor de Kerstdagen zoekt, bent u van harte welkom op 18 en 19 december in het Museum om te kijken of u nog iemand blij kunt maken met een fraai maritiem boek. Tot ziens in het Museum.